Avem recomandarea tuturor clientilor ca o garantie a calitatii si seriozitatii in afaceri. La un excelent raport calitate-pret puteti beneficia acum de serviciile noastre in constructii durabile si amenajari la standarde occidentale. Optati acum pentru o solutie inteligenta care va va scuti de stresul si neplacerile inerente unui proiect de asemenea natura cauzate de o alegare neinspirata.
Am pornit la drum asezand la baza activitatii noastre setul propriu de principii de conducere a afacerilor.
Putem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui cu aceeasi seriozitate si dedicatie
Pardoseli epoxidice
Pardoseala asigura protectie anticoroziva si rezistenta la solicitari mecanice, uleiuri minerale, benzine, motorine, grasimi si lichide alimentare, apa, detergenti, agenti chimici cu agrsivitate medie (pH 5 – 9). Pardoselile autonivelante pot fi formulate lucios sau rugos (antiderapant). Pot fi exploatate la temperaturi cuprinse intre –30 °C si +60 °C.
STUCCO VENEZIANO
(MARMURIN LUCIOS
)


Descrierea produsului:
Este un material mineral lucios, natural, de lunga durata, de calitate exceptionala, compus din faina der marmura, var stins, apa si aditivi ce îi dau produsului o capacitate mare de aderenta, absortie si difuziune în momentul aplicarii.
Stucco Veneziano se preteaza îndeosebi pentru decorari de exceptie ale suprafetelor interioare (tavane si pereti), care vor capata în stare finala un aspect marmorat.

EXECUTAM:

-lucrari STUCCO VENEZIANO;
-pardoseli epoxidice;
-amenajari decorative;
-compartimentări;
-placaje gips-carton;
-tavane suspendate;
-placaje cu gresie si faiantă;
-montat scăriri, pardoseli din granit si marmură;
-zugrăveli si vopsitorii;
-renovari interioare;
-renovari exterioare.